Gott nytt år!

Ja, jag hade tänkt att önska alla nära, kära och okända ett galet gott nytt år!
Vi, mina kära Gökbölar, har nu ett helt år på oss att göra SocSkoj rikgit levande med två nollnigar, några sittningar och massor av spex och mys! Jag tror det kommer att gå superbra och vara otroligt roligt!

Ha en underbar start på året!
Pussar i mängder
/Vilda Tilda

Hedvig has entered the field!

Wooow, nu rör det på sig här i SocSkoj, det gillas, och jag sällar mig till skaran av Heidi Klump fans, vilket  fantastisk initiativ! :D
Tips och ideér med låtar som man lyssnade till under 80-talets glada dagar mottages gärna, nu ska här prövas kläder inför new years, skulle vara apkul om vi hade firat tillsammans gökbölar, men snart får vi ju alla träffas, can't wait!

Får man skriva av sig här bara i allmänhet också eller hur har vi tänkt oss och hur har vi tänkt nå ut till världen?? ;)

Pusskram, hejsvej

/Hedvig Hutt

En stor eloge till Heidi!

Jag vill ge en famn röda rosor och en stor eloge till Heidi Klump! Det är en fantastiskt initiativ med denna blogg och mailen. Nu är det upp till oss alla Gökbölar att se till att vi håller igång dessa grejer!

Jag ser verkligen fram emot insparken!
Vi ses snart mina kära Gökbölar!
/Vilda Tilda


Välkommen till SocSkoj bloggen!

Här kan alla socionomer gå in och läsa information om vad som händer, till exempel sittningar och inte minst ta del av vad som händer under insparken! Vi Gökbölar kommer med gemensamma ansträngningar att uppdatera bloggen med info samt bilder.
/ Heidi Klump

RSS 2.0